Termeni și Condiții

INTRODUCERE
Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.gecco-romania.ro, implică acceptarea în totalitate a termenilor și condițiilor sub care sunt furnizate aceste servicii și vor fi detaliate în paragrafele următoare. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomanda citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Ne asumam dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o alta notificare.

POLITICA DE RETURNARE PRODUS ÎNCHIRIAT

Produsele care se cumpără de pe site-ul nostru pot fi returnate în 30 de zile iar persoana care a comandat va primi în contul personal, în termen de 10 zile, diferența intre prețul produsului afișat pe site și suma de 49 RON (contravaloarea închirierii setului Gecco). Dacă trec cele 30 de zile de la emiterea facturii, firma noastră poate sa refuze primirea returului și bineînțeles returnarea banilor în contul cumpărătorului.

LITIGII

Orice litigiu apărut intre Clienți și Societate va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competenta revine instantelor de judecată din Romania.

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

Deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a utilizatorilor. De asemenea, compania își rezervă dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus.

SC Teoris Corporation SRL nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. Orice reclamație va fi adusă la cunoștința deținătorului site-ului în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând ca aceasta sa fie transmisă furnizorului produselor respective, spre soluționare.

SC Teoris Corporation SRL își rezerva dreptul de a schimba preturile de vânzare ale produselor prezentate, atunci când condițiile o impun. Schimbările de preț nu afectează comenzile recepționate deja! Toate prețurile afișate pe www.gecco-romania.ro nu au alte taxe ascunse.

Dacă aveți orice fel de nelămuriri, vă stam la dispoziție, ne puteți contacta folosind datele din pagina de contact.