Jucăriile de construit Gecco

GECCO a fost introdus pe piață în Republica Cehă, la anul 2009. Acest moment a fost precedat de creația de piese individuale, care permit construirea unor frumoase clădiri istorice, inclusiv detaliile acestora cum ar fi metereze, console sau ocnițe. Toate piesele utilizează sistemul de îmbinare sub formă de floare. Seturile au fost concepute în Republica Cehă, unde are loc întreg procesul de producție începând cu presarea de calitate și continuând cu asamblarea ulterioară.

După mai putin de un an pe piață seturile de construcții au obținut cel mai prestigios premiu: câștigător la categoria Seturi, în competiția Jucăria Anului 2009 și ulterior la acest concurs a obținut titlul de câștigător absolut.

Premii

premii
Prestigiosul premiu Jucăria bună – aleasă de către experți, a fost acordată seturilor GECCO de către Asociația pentru Jucării și Jocuri.
Experții de la Facultatea de Pedagogie a Universității Carol, experții de la Uniunea Artiștilor Plastici (secțiunea jucării) și alții, au examinat securitatea, criteriile estetice, pedagogice și educative după care jucăriile au fost „testate” două săptămâni pe către copiii de la grădinița facultății din Praga.

Despre seturile de montaj a informat mass-media din Cehia, nu numai ca set de montaj pentru copii, dar de asemenea ca și oportunitate de afacere deosebită cu un produs unic. Au apărut articole în revistele de lifestyle, în ziare și săptămânale, s-au realizat interviuri cu creatorul seturilor la radio și la televiziunea cehă.

Securitate și siguranță pentru sănătatea copiilor

Seturile sunt concepute și produse în Republica Cehă din materiale plăcute – polistiren rezistent.

Seturile de montaj GECCO îndeplinesc toate criteriile necesare pentru certificarea din punct de vedere sanitar și al siguranței jucăriilor pentru copii.

Seturile de montaj și cutia au fost testate la Institutul de testare și certificare s.a. din Zlín și corespund la toate încercările în conformitate cu cerințele Uniunii Europene și Hotărârii guvernului Republicii Cehe. Seturile de construcții GECCO au primit certificatul de încercare de tip nr. 090 491 T / NB.